torsdag 28 augusti 2014

Klassråd

Torsdag 11:e september fotografering kl.13.10. Gympahallen bredvid matsalen.

Nytt schema som gäller för läsåret. OBS! Släng ditt gamla schema!

Elevråd idag.


Så här kommer det att gå till:
Vi kommer till kommunens centralort dit vi också har bjudit in barn- och utbildningsnämndens och kommunstyrelsens ordförande att närvara. En kort performance tar plats och därefter överlämnar vi ett äppelträd till närvarande politiker. Det är här eleverna kommer in i bilden, vi har nämligen tänkt detta som ett slags önsketräd för ungdomarna, de som ännu inte har någon rösträtt men likväl massor av tankar om och önskningar för sitt framtida liv och samhälle. Vi skulle vilja att ni (elever) hjälpte oss med att på plats skriva "önske-lappar" som ni sedan får hänga upp i trädet och därefter vara med om att överlämna trädet till politikerna.
Vi anser att detta blir en tydlig signal till politikerna att ta ungdomarna på allvar, och vi tar såklart för givet att de planterar trädet på en central och tillgänglig plats så att fler lappar kan sättas upp och att de kommande frukterna blir tillgängliga för alla!
Vi kommer till Hjo: ONSDAG 10 SEPTEMBER KL 10.45, plats: TORGET
Det tar ca 30 minuter i anspråk och vi skulle som sagt bli väldigt glada om ni vill vara med oss den stunden. Hör av er till oss om ni vill veta mer och för att anmäla om ni kommer!
Se filmtrailer för projektet här: http://vimeo.com/103507940

Kamratbana på tisdag. Vi tar med frukt, om ni vill ta med något eget så går det också bra.
Gemensam samling i Frallan på tisdag kl.08.15. Ni blir indelade i tre grupper.


Kom ihåg!

  • Tyska  Glosor måndag
  • Franska/Spanska glosläxa till fredag.
  • Idrott utomhus, i huvudsak friidrott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar